Work In Progress

 

GOOD DAY MUSES! How was your holiday? Ah, i’m so exciting because finally i can do blog again. I’m so sorry if recently my blog running slower than ever— because i’ve got a new job! Yups, such a new environment, new office mate, and (of course) a new guts! Still adapt with all—even my job is not so far from my internet activity but i really glad that i could work as what i want to be. So, for a coulple weeks i’ll spend more my day time for manage a site that i’ve develop. But promise guys, i’ll make my after hours and weekend just like now for blogging— of course, since almost of all my offline jobs come from my blog— i think that i must set my self professional more in this division.

Above is my photo that Ino took when we work on a project with Adjie, (yah, i know i’ve already promise to share the photos) but i need more time to edit a ton of photos of him. So stay tune skaters! and Happy holiday!

Golden linen + green V-neck shirt by O-de, Ino’s minimal shoulder bag, bottom by Top Shop (sometime girls stuff comfort me more), shoes from Vans

Hello guys, gimana hari minggunya? Semoga menyenangkan yah, kalau saya sih benar-benar semangat sekali, di karenakan akhirnya bisa  juga merasakan hari minggu sebagai weekend. Yups, setelah lama nge-freelance sana sini. Syukurlah, dapet job tetap sekarang, dan syukurnya (lagi) ga jauh – jauh dari dunia online dan internet— What an excited opportunities! Yah, maap banget kalau akhir-akhir ini blog iBen update postnya ga secepet biasanya. Tapi janji deh— iBen akan berusaha sekuat tenaga iBen untuk tetap nge-blog sesering mungkin, di kala TeaTime atau pun di weekend seperti saat ini. Mengingat hampir semua job off line yang saya dapatkan berasal dari blog saya ini— ga mungkin banget saya akan meninggalkan aktifitas nge-blog— malahan saya akan berusaha lebih professional lagi di divisi ini =p.

Sorry, kalau foto iBen di atas bikin temen-temen sakit mata hehe. Di ambil sama Ino nih waktu photosesion sama Adjie, ( yang sudah saya janjikan untuk di post di blog ini) tapi ,.. yah sepertinya iBen butuh waktu lebih banyak lagi buat nyelesai’innya. Yaiyalah! photo segambreng gitu. Jadi, stay tune skaters! and Happy holiday!

photo by Ino

| Tagged , , , , , , , , |
| permalink | 6 Comments |

  • http://frillsandthrills.blogspot.com Sam

    Hi there, thanks so much for stopping by :) Your blog has such a cool and chic design! Great style!

  • http://www.ohtobeamuse.com Oh to Be a Muse

    I didn’t know you were calling people Muses now? Congrats on your new job!

  • http://benyricardo.com/itsme!/ Beny Ricardo

    to: Oh to be muse : ahahaha it could be i was read your blog A LOT! then the “muse” word run to my mind,.. *smoooch

  • http://teru2xbozu.blogspot.com/ g.ta

    good luck on your new job!! =`)

  • http://cateyesandthighhighs.blogspot.com Corinne

    thanks so much for your comment! you are such a doll :) congrats on the new job!! i read one of your previous entries about working without any sleep, so it’s great that you took a little bit to blog :DD can’t wait to hear more from you!!

  • http://www.backpack100.com/ burberry bags

    Definitely, what a great blog and illuminating posts, I surely will bookmark your site.Have an awsome day!