model crush: Federico Dorcaz

Photo via Models.com

Full Name: Federico Dorcaz, Height: 189 cm / 6’1.5″, Nationality: Argentinian, Date of Birth: January 28

That body, that face! My Gosh, he’s beautiful!— very elegant, purely handsome, million dollars face. he’s gonna be big in next season! Me? I’m already crushed into him! Want to know more about him? see it here

| Tagged , , , , , , |
| permalink | 0 comment? |


inspiration: white

Photo via Street Style Market.

White— Say we never tired with this iconic color, i really love this white long sleeve shirt. Looks like i’ve ever seen this shirt some where,.but how pity me— (i’m forget!) anyone here know where to buy this? Really sure this is perfect for office in this summer. Such an endless inspiration.

| Tagged , , , , , , , |
| permalink | 0 comment? |


Last Night, An extended B’Day party!

— Photo Credits Random by Us

Late Post— Iya! Sudah berapa lama saya ngga nge post? Ini sudah jadi pertanyaan sejuta blogger yang profesional namun nyambi kerja konvensional seperti saya. Ya Sudahlah, mari lanjut! Jadi— ceritanya, emang dari dulu yang namanya B’day party di geng saya selalu non-stop gitu kesannya. Karena kita semua lahirnya ber-urutan. Mulai dari Saya, Rere, Ino, Aji dan Umar. Saya beserta Rere sama Ino lahirnya kalau di itung – itung bisa di bilang dalam satu bulanlah, makanya— ngga heran kalau kita punya Khajatan Ulang Tahun bertubi – tubi gitu. Setelah Double B’day Cake yang bikin saya girang maksimal, ternyata tidak cukup sampai di situ aja— Di hari Ultahnya Rere ternyata ngga cuman Rere yang dapet surprise, tapi saya dapet sesuatu yang special juga dari Umar! Yaii!! Thanks, Nyonyo. Sukak banget sama sweaternya—  Meskipun Boots Rere yang 20 cm itu bikin jealous. *Di getok Umar

Yah, sedikit di bikin lega sama mereka sih, setelah agak sesek gara-gara masalah patjarlah, kantorlah, keluargalah—  Jadi kangen sama kalian. Semoga diultah anggota geng Ciripa berikutnya bisa ketemu dan ngobrol2 lagi, gegosipan lagi dan curhat soal patjar masing – masing tentunya! *peyuk satu – satu*

| Tagged , , , , , , |
| permalink | 0 comment? |


A touch of floral

Ready for Spring? This is what i choose for Spring style rules! Black layering + a touch of floral never fail to catch attention of the crowd wherever and whenever you are this spring! Good Day ya’all!

| Tagged , , , , , |
| permalink | 0 comment? |


Monday Essentials?

Buat yang kantornya ngebolehin karyawannya tampil tidak terlalu formal (seperti kantor saya) item di atas bisa jadi alternatif gaya kita buat ngantor. Di mana perpaduan antara washed shirt denim dan Vans putih memberi kesan fresh dan casual chic! Meskipun demikian tetap dapet kesan formal dari kacamata yang bisa menimbulkan kesan Preepy.

PS: Psssst tinggalkan sisir classic warna coklat tua di tas kita ajah! Kesannya Tua aja kalo di masukin saku gitu, (khusus 40+ years old boleh lah)

If your office allowed you to not so formal in the office, you might try this combo style one! This combination stuff would make you fresh yet so casual chic! Even its still formal from the glasses that have a strong effect of preepy style.

 PS: Psssst leave the comb hair inside your bag, it’s made an oldiest style if you put it inside your pocket. (except you’re 40+ years old)

| Tagged , , , , , , , |
| permalink | 0 comment? |


Really! I want this style back!

Photo via mensfashionworld from Paige Spring/Summer 2014

For this season and below, hope there’s no more skinny jeans, skinny Chinos, skinny bla bla bla, etc. etc. I’m so tired with all skinny things. Sometimes i need the comfort and effortless one for weekend. Yai! happy weekend!

| Tagged , , , , , , |
| permalink | 0 comment? |


I Miss You Fellas!

Photo By Me

Found some throwback photos of my two bff Ino and Reza. Really fun to remind a time that we’ve collaboration in some projects. The good news: Ino told me that he’ll resign for his job in a couple months and decide to be fashion entrepreneur !!! AH just can’t wait to work with you again dude!

| Tagged , , , , , |
| permalink | 0 comment? |